skip to Main Content

Velkommen til Sailors Cheerleaders!

Cheerleading er en svært allsidig, men krevende idrett. Med grener som turn og stunting er det viktig å holde fokus på trening. Vi bruker de første treningene til å jobbe inn teknikker og selvdisiplin, og selvsagt styrke. På det nedre alderstrinnet blir styrken lagt inn i lek – der en får trent mye på kjernemuskulatur, mens på det eldre alderstrinnet er det mer fokus på individuell trening og styrke.

På alle alderstrinn er det også mye fokus på å trene som et lag, da man er avhengig av hver utøver for å få ballen til å rulle. Derfor legges det opp for å ha det moro både i og utenfor treningene. Det er ikke umulig at det arrangeres bading, kinotur, topptur e.l. istedenfor en trening.

Cheerleading har pr i dag ingen aktivitet

...

Kontaktperson

Nina Tudno Jones, tlf 976 23 234

Nina har 20 år bak seg som kaptein, lagleder, utøver og trener innenfor idretten. Hun har de siste to årene tatt kursing gjennom NIF og NAIF, og fullført grunnkurs i cheerleading. Dette innebærer kunnskap om rett progresjon, og hvordan drive en klubb.

I løpet av høsten 2018 fullfører hun også trener 1 løpet til Norges amerikanske idretters forbund, et kurs som innebærer 40 timer teori, og 45 timer praksis, med landslagstrener Daniela Ohnstad som mentor.

Back To Top
×Close search
Search