skip to Main Content

ENDRING I SOMMERLEIR 2024

Endringer i Sommerleir 2024:

Hei alle.

Vi har fått inn søknader fra over 20 ungdommer som ønsker jobbe med Sommerleir i år. Det har kommet inn søknader fra nesten 60 barn som ønsker delta på årets sommerleir. Dessverre har vi slitt litt med finansieringen av årets sommerleir.

Hovedmålet med Sommerleir er at den skal være gratis for deltagerne, men vårt andre viktigste mål har vært og kunne tilby sommerjobb for de under 18 år og.

I år mangler vi halvparten av budsjettet på å klare og fullføre full sommerleir, men med god hjelp fra midler fra Bufdir, arbeidsinnsats fra Austevoll Frivillighetssentral, Austevollsbadet, Austevoll Idrettsklubb Klatring og Friidrettsgrupper og Selbjørn Idrettslag har vi kommet frem til følgende løsning.

 

Det blir Sommerleir 2024, men kun 3 dager.

Tirsdag 25.juni-torsdag 27.juni mellom kl 10-14.

 

Vi deler de inn i 4 grupper. Gruppe A og B vil være hos AIK på tirsdagen mens gruppe C og D vil være hos Selbjørn og så bytter de plass om onsdagen. Torsdagen vil alle gruppene være fordelt mellom stranden i Gråsidalen, Austevollbadet og ungdomsklubben på Storebø. (Fellesdag)

Dette tror vi kan bli en variert og spennende liten Sommerleir med masse gode aktiviteter som ikke krever mer enn godt humør, joggesko og badetøy.

Mer info om dette kommer.

Med vennlig hilsen gjengen i Sommerleir:

Lena Bjorøy, Svein Harald Haukanes, Veronika Møgster, Margrethe Utkilen, Mette Storebø og Marianne Rabben.

Back To Top
Search